Enllaços externs relacionats amb la nostra activitat.

 

PAJUELO. Consultores Apícolas. Assistència tècnica en Apicultura.logo

Des de 1973 treballem exclusivament en apicultura, en diferents àrees, consultoria, control de qualitat, formació, estudis de camp i laboratori, maneig de explotacions, , Els nostres clients son les agrupacions, apicultors professionals, administracions, empreses privada i publiques…, d’ aquí i de fora. Des de 1992 estem en Castelló, com Pajuelo Consultores Apícolas SL, .

llegir més

 

Apicultura Ibérica.

logo
Visiteu la pàgina.

APICULTURA IBÈRICA neix en realitat fa vint-i-vuit anys quan vaig contemplar per primera vegada, meravellada, el bullici i l’organització d’un rusc. Quan vaig conèixer als apicultors, em van transmetre amb el seu treball i vocació que l’apicultura no és solament una professió, és passió per les abelles.

llegir més

 

Productes.

bewiner
Visiteu la pàgina

Estar bé, sa i feliç és fonamental per a un bon esportista que vulgui aconseguir la seva millor meta. Per a això és vital el cuidar-se i estar preparat.
L’ideal és prevenir i guarir amb productes naturals per aconseguir un cos i ment al cent per cent i sense prendre substàncies químiques ni components artificials.  (bee-winer.com)

llegir més

 

 

Asociación Española de Aerobiología

Asociación Española de Aerobiología
Visiteu la pàgina

Espanya és, en aquest moment, un dels països europeus amb més estacions de control aerobiològic de pol·len i espores de tot el continent. En algunes regions, les administracions i / o organismes (Conselleries de Sanitat, de Medi Ambient, Educació, Universitats) s’han implicat en l’atenció a aquesta demanda, promovent i finançant el desenvolupament de xarxes de control d’al·lèrgens en els seus respectius territoris. (Asoc. Española de Aerobiología)

Llegir més.

 

 

Societat Catalana d’Immunologia.

Societat Catalana d'Immunologia
Visiteu la pàgina

La Societat Catalana d’Immunologia és una branca especialitzada, per raó de la disciplina científica en la que desenvolupa la seva activitat, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (”L’ ACADÈMIA”).

Llegir més

 

 

Apicultors de Catalunya.

APICULTORS DE CATALUNYA
Visiteu la pàgina

Sota el nom d’APICULTORS DE CATALUNYA
s’aglutinen la majoria d’apicultors del nostre país,
petits i grans ramaders que treballen conjuntament
en la defensa i promoció del sector apícola a casa nostra.

Llegir més

 

 

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca,

Alimentació i Medi Natural.

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Visiteu la pàgina

Les persones del departament us donem la benvinguda i us convidem a conèixer millor els serveis que des d’aquí oferim a tots els ciutadans de Catalunya, especialment a tots aquells vinculats als sectors professionals de l’agricultura, la ramaderia, la pesca, la indústria agroalimentària i el món rural.

 Llegir més

 

Veterinari d’abelles. Consultoria.

VETERINARI D'ABELLES - CONSULTORIA
Visiteu la pàgina

Apicesteve.cat és un servei veterinari que porta 15 anys al servei de l’apicultura del nostre país, tot treballant en el camp de la divulgació, sanejament, associacionisme, consultoria, estudis…

Llegir més

 

 

Diseño Web. Marketing Digital
Visiteu la pàgina

Diseny de págines web i Márqueting Digital.

Si necessiteu una pàgina web o una campanya de màrqueting per anunciar o vendre els vostres productes o serveis, us deixem aquest enllaç perquè demaneu informació.

Llegir més